Genel BilgilerKategori : Salata Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Közleme Tarifleri
Porsiyon : 4
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler- Yarım Kg Kırmızı Biber
- 3 Diş Sarımsak
- 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında TuzHazırlanışıKırmızı biberleri yıkayıp kuruladıktan sonra fırında veya ocakta közlüyoruz. Kabukları soyup istenilen büyüklükte doğruyoruz. Üzerine dövülmüş sarmısak ve zeytinyağı karışımı dökülür. Ekşi tatları sevenler için sirke ilavesi de yapılabilir. Afiyet olsun.İçerdiği VitaminlerAKalori MiktarıToplam Kalori Miktarı : 660 Kcal
1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 165 KcalDoğal BeslenmeKırmızı Biber için mevsim bilgisi yok..
Sarımsak mevsime uygun değil.
Kırmızı Biber Salatası Tarifi ( 660 Kcal )
Çarşamba, Şubat 05, 2014