Truffle Yapılışı

Pazartesi, Şubat 03, 2014

Truffle Yapılışı 1

  • 10 dilim kadar artan kek
  • 1 poşet krem şantinin yarısı
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 avuç küçük doğranmış kuru üzüm
  • 30-40 gr kadar benmari usulü eritilmiş çikolata
Süslemek için;
  • Hindistan cevizi
  • Pasta süsü
Kekleri elimizle ezelim veya rondodan geçirelim. Bir poşet krem şantinin yarısı ile yarım su bardağı sütü çırpalım. Kek karışımımıza azar azar kıvamına göre ekleyelim. Eritilmiş çikolatayı da ekleyelim. Hepsini karıştıralım. Elimizle toplar yapalım. Hindistan cevizi veya pasta süsüne bulayalım. Kürdan takıp servis edelim. Afiyet olsun.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates