Mayıs Ayında Takip Edilmesi Gereken 12 Lezzetli Instagram Hesabı

Çarşamba, Mayıs 20, 2015


mayis-ayi-takip-edilmesi-gereken-hesaplar
ÖZNUR DOĞAN·

Duyduk ki yeni yılla birlikte başladığımız, ŞubatMart ve Nisan aylarında istikrarla sürdürdüğümüz takip edilmesi gereken Instagram hesaplarında Mayıs ayını merak ediyormuşsunuz.
Pek haklısınız. Bu geleneği bozmayacağımıza adınız gibi emin olabilirsiniz.
O halde yanınıza bol bol yemek depolayın ve listenin tadını çıkarın.
Çünkü birazdan göreceğiniz hesaplar yüksek oranda lezzet içerir.
Neden takip edilmeli: Kahve içmeyi seviyorsanız keyifle kahve içebileceğiniz ya da takip edebileceğiniz insanları da seversiniz. Bir kahve kokuşunun peşinden gitmek fazlasıyla zevkli.
Neden takip edilmeli: Yeditepe Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü öğrencisi Simay. Gezmeyi, yemeyi ve yepyeni yerler keşfetmeyi seviyor. Kendi Instagram hesabına da bu dünyayı sığdırıyor.
Neden takip edilmeli: Filtresi “slumber” olanın sırtı yere gelmezmiş. Pınar da filtresinin kararını bilip fotoğrafları yumuşatan bir auraya sahip. Yemek ve tatil pek çoğumuzun çılgınlarca peşinden koştuğu konsept. O yapıyor.
Neden takip edilmeli: Bir yemek bloggerını takip etmek istersiniz diye düşündük ve Elif’i seçtik. Her şey ev yapımı, her şey el yapımı. Mis kokuyor.
Neden takip edilmeli: denemenlazim Instagram hesabının sahibelerinden bir tanesi. Dijitale düşkün olduğu kadar gezip tozmaya, yemek yemeye de düşkün. Takip ediniz, ettiriniz.
Neden takip edilmeli: Açılımı Le Cordon Bleu. Bilenler için çok şey ifade ediyor. İstanbul’da Özyeğin Üniversitesi’yle yollarını birleştiren dünyanın en büyük mutfak okullarından bir tanesi. Takip etmemek olur mu yemek sevip de?
Neden takip edilmeli: Sıradan sandviçlerden sıkılanlar için leziz mi leziz sandviçler yapıyorlar, bir de o kadar tatlı fotoğraflar paylaşıyorlar ki onları sevmemek imkansız. Acıkmamak? Namümkün.
Neden takip edilmeli: Şef, yazar, şarap danışmanı ve gurme. Bir bakmışsınız Bangkok’ta bir bakmışsınız Bodrum’da. Gezerken en lezzetli yemekleri tatma konusunda bir usta. Afiyet olsun. :)
Neden takip edilmeli: Konseptin biraz dışına çıktık bu kez. Cleopatra’s Bling bir takı markası. Yüzükler, kolyeler, bileklikler… İnsanın gönlünü çalan türden. Ancak kendi ürünleriyle yarattıkları yemek ve içecek konseptleri. Bambaşka!
Neden takip edilmeli: Geriye dönüp baktığında “Keşke bunu da yeseydim” demek istediği hiçbir şey kalmasın diye bol bol yiyor, bol bol fotoğraflıyor. Bize de ağızlarımızın suyu aka aka izlemek kalıyor.
Neden takip edilmeli: Herkes kahveye düşkün olabilir ama herkes kahve bardaklarına yani kupalara aşık olamaz. masallarmavidir olmuş. Tutturmuş bir kupa sevdası. Ne de iyi olmuş.
Neden takip edilmeli: Mutluluk bir hastalık olsa kesinlikle ilk olarak nazliondts’tan bulaşırdı. Mutlu anları paylaşması kendine görev edinmiş bir mutluluk ataşesi. Bir mutluluk abidesi. Takip edenler de mutlu oluyormuş.
Peki sizin önerdiğiniz Instagram hesapları var mıdır? Böyle bayılarak takip edebileceğimiz?


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates