Haftanın En Takip Edilesi Yemek Blogu: Ev Atölyesi

Çarşamba, Haziran 24, 2015


ev atölyesi sibel yalçın


Yemek.com jürisinin üç haftadır özenle seçtiği haftanın blog’u seçkisinde dördüncü haftadayız ve yine fotoğraflarıyla, önerileri ve zevkiyle bizi etkileyen bir blogger’ı sizinle tanıştırmak isteriz.
Ev Atölyesi’ni kurucusu Sibel Yalçın’dan dinleyelim:
“…Yemek pişirmeyi ve el işlerini çok sevdiğimden bu paylaşım sitesini kurdum. El emeği göz nuru el işlerimi ve mutfağımda pişen bu lezzetleri sizlerle paylaşmak istedim…”
Bu kadar net aslında Sibel Yalçın’ın amacı. Sevdiği şeyleri, yaptığı yemekleri, beğendiği işleri paylaşıyor takipçileriyle.
enginar tatlısıenginar tatlısı
Neden takip etmelisiniz: Çünkü Ev Atölyesi’nde her yerde karşılaşabileceğiniz yemek tariflerinden daha fazlası ve daha farklısı var. Meksika fasulyeli patlıcan var örneğin,lahmacun poğaça var, mantarlı bezelyeli marul salatası var…
Yemek.com Ev Atölyesi’nden öneriyor: Ev Atölyesi’ni takip etmemizin ana nedeni farklı tarifler uygulaması ve bunu yaparken de sürekli çalışması, sürekli yeni şeyler üretmesi. Peki bunca güzel ve farklı tarif arasından biz neyi önereceğiz?
Hemen “nasıl yani” demeyin, bir göz atın deriz. Enginarın da tatlısı oluyor, Sibel Yalçın’ın ellerine sağlık! ;)
Ev Atölyesi’nin FacebookTwitter ve Instagram sayfalarını da takip etmeyi unutmayın deriz. Sürekli daha estetik, daha leziz fotoğraflar ve tarifler paylaşıyor kendisi.
Editörün notu: Sizin de kendi blogunuz varsa ya da bir arkadaşınızın, eşinizin, dostunuzun blogunu önermek istiyorsanız bu yazının altına yorum bırakmayı unutmayın. Yemek.comjürisi haftanın blog’unu seçmeye devam edecek. 8-)


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates