Philips Lumea IPL SC2006-11 Tüy Alma Sistemi

Pazartesi, Haziran 08, 2015


Philips Lumea IPL SC2006-11 Tüy Alma Sistemi


                                                 



Pürüzsüz bir cildin keyfini çıkarın

Philips Lumea tüy köklerine yumuşak ışık darbeleri verir. Bunun sonucunda tüy doğal yollarla dökülür ve yeniden büyümesi önlenmiş olur. Bu işlemi düzenli olarak tekrarlarsanız ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz.
Uzun süreli pürüzsüzlük
http://www.aybitmarket.com/Philips-Lumea-IPL-SC2006-11-Tuy-Alma-Sistemi,PR-40.htmlhttp://www.aybitmarket.com/Philips-Lumea-IPL-SC2006-11-Tuy-Alma-Sistemi,PR-40.htmlZahmetsizce etkin

Zahmetsizce etkin

Klinik çalışmalarımız, iki haftada bir gerçekleştirilen dört uygulamadan sonra tüylerin önemli ölçüde azaldığını ve ipeksi, pürüzsüz bir cilde ulaşıldığını göstermiştir. Bu sonuçları korumak için gerektiğinde işlemi tekrarlamanız yeter. İşlemler arasındaki süre, tüylerinizin tekrar çıkma süresine göre değişir.

Evinizin rahatlığında, konforlu kullanım için uyarlandı

Philips Lumea, IPL (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanır. Philips bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, etkili biçimde kullanabilmeniz için uyarladı. Philips, devrim niteliğindeki tüy alma sistemimizi geliştirmek için önde gelen dermatologlarla işbirliği yaptı. 10 yıldan uzun süredir 2000'den fazla kadınla kapsamlı tüketici araştırmaları gerçekleştirdik.
IPL teknolojisi
Uygun tüy ve cilt tipleri

Çok çeşitli tüy ve cilt tiplerine uygun

Philips Lumea, doğal rengi koyu sarışın, kahverengi ve siyah olan tüyler için uygundur. Diğer ışık bazlı uygulamalar gibi Philips Lumea da kızıl, açık sarışın veya beyaz/gri tüyler için uygun DEĞİLDİR. Philips Lumea ayrıca çok koyu ciltler için uygun DEĞİLDİR.

Beş ayarlanabilir ışık enerjisi ayarı

Philips Lumea nazik, ancak etkili bir uygulama için beş ayarlanabilir ışık enerjisi ayarına sahiptir. Philips Lumea'nın IPL işlemi doğru kullanıldığında hassas ciltler ve hassas bölgeler için bile güvenli ve naziktir.
Beş ışık enerjisi ayarı
Uygulama alanları

Hassas bölgelerde bile güvenli ve etkili

Yüzünüzdeki (dudak üstü, çene ve favoriler) ve bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, karın ve kol gibi vücut bölgelerindeki tüylerden kurtulmak için güvenle kullanın.

Kablosuz rahatlık

Lumea'nın benzersiz kablosuz tasarımı, maksimum erişim ve kullanım kolaylığı için idealdir.
Kablosuz rahatlık
Yedek parça gerekmez

Yedek parça yok, ek masraf yok

Philips Lumea, kutusundan çıkarır çıkarmaz kullanabileceğiniz eksiksiz bir çözümdür. Daha da önemlisi, yedek lamba ya da jel gerektirmez.

Güvenli yüz uygulaması için hassas bölge başlığı

Ekstra entegre ışık filtresiyle donatılmış olan hassas bölge başlığı; dudak üstü, çene ve favorilerde güvenli ve kolay uygulama sağlar. Ayrıca kol altı ve bikini bölgesi gibi vücudun hassas bölgelerinde ve erişilmesi zor bölgelerde kullanılabilir.
Yüz için ekstra güvenlik
Bacaklara hızlı uygulama

Hızlı uygulama için daha büyük vücut aparatı

Daha büyük vücut aparatı, bacak gibi büyük bölgelerde hızlı uygulama 
Detaylı Bilgiler
*100 dk. şarj edilebilme
*Şarj edilebilir pil
*Kablosuz IPL cihazı
*Kaydırarak ve kaldırarak kullanabilme
*4cm2 vücut ataçmanı
*Arttırılmış atış sayısı 140,000
*Çanta ve yüz ataçmanı


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates