KASPERSKY Antivirüs 2014 Türkçe 2 Kullanıcı ( 2015 Upgrade ) Detay Bilgisi

Salı, Haziran 02, 2015





                 







Gerçek zamanlı kötü amaçlı yazılım koruması: Yeni ve büyümekte olan tehditlere karşı sizi korur
Geleneksel, proaktif ve bulut tabanlı kötü amaçlı yazılım koruması teknolojilerini birleştiren Kaspersky Anti-Virus 2014, en yeni kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı gerçek zamanlı koruma sağlar:

Antivirüs koruması
Kaspersky'nin ödüllü antivirüs yazılımı, PC'nizi aşağıdakiler dahil her türlü kötü amaçlı yazılıma karşı korur:

Bilgisayar virüsleri
Truva Atı virüsleri
Solucanlar
Rootkit'ler
Casus yazılımlar
Bot saldırıları ve daha fazlası
Bulut yardımlı teknoloji gerçek zamanlı koruma sağlar
Korsanlar ve siber suçlular yeni kötü amaçlı yazılımlar yayınladığında güvenlik tedarikçilerinin antivirüs veritabanlarını yeni tehdide karşı koruma sağlayan yeni bir kötü amaçlı yazılım imzasıyla güncellemesi zaman alır. Ancak Kaspersky, bulut yardımlı teknolojiler kullanarak yeni bir kötü amaçlı yazılım imzası üretilene kadar müşterilerinin PC'lerini korur.

Bulut tabanlı Kaspersky Security Network (KSN), yeni kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca katılımcı kullanıcının bilgisayarından sürekli olarak bilgi toplar. Bu bilgilerle donanan Kaspersky, yeni bir kötü amaçlı yazılım imzasının yayınlanmasını beklemek zorunda kalmadan PC'nizi en yeni tehditlere karşı korumanıza yardım eder.

KSN'nin tehdit bilgilerini bilgisayarınızdan otomatik olarak toplamasını onaylayıp onaylamamanız veya veri toplanmasına izin vermeyi tercih edip etmemeniz önemli olmadan, PC'niz KSN'nin yeni ve büyümekte olan kötü amaçlı yazılımlara hızla yanıt verme özelliğinden faydalanabilir.

Yazılımların güvenlik açıklarından faydalanılmasını önleme
En yeni yazılım yama veya düzeltmeleri uygulanmadığı için PC'nizin işletim sisteminde (veya PC'nizde çalışan uygulamalarda) güvenlik açıkları varsa Kaspersky'nin Otomatik Güvenlik Açıklarından Faydalanma Koruması teknolojisi:

Güvenlik açığı içeren uygulamalardan çalıştırılan yürütülebilir dosyaları kontrol eder
Yürütülebilir dosyaların davranışını değerlendirir ve kötü amaçlı yazılım programlarıyla benzerliklerini belirler
Güvenlik açığı içeren uygulamaların çalışmasını kısıtlar
Ekran kilitleyicilere karşı koruma
Engelleyici Truva Atı virüsleri, engelleyicinin kısıtlamalarını kaldırmak için "fidye" ödeyene kadar PC'nizi kullanmanızı engelleyebilir. Bir siber suçlu PC'nizin kontrolünü ele geçirmek için Engelleyici Truva Atı kullanırsa tek yapmanız gereken şey Kaspersky'nin ekran kilitleyici korumasını etkinleştirmektir. Kaspersky Internet Security 2014:

Tüm tehlikeli işlemleri durdurur
İlgili virüs temizleme prosedürlerini başlatır
System Watcher
Kaspersky Anti-Virus 2014'te bulunan Kaspersky'nin benzersiz System Watcher teknolojisi, düşük bir olasılık da olsa PC'nizin kötü amaçlı yazılımdan etkilenmesi durumunda:

Bilgisayarınızdaki tehlikeli davranışları algılar
Kötü amaçlı işlemlerin çoğunu kaldırmanızı veya geri almanızı sağlar
Antivirüs veritabanları için etkin güncellemeler
Kaspersky, bilgisayarınızda nispeten küçük antivirüs veritabanlarının depolanmasını gerektirdiği için PC'niz aşağıdaki avantajlardan yararlanır:

Performansa minimum seviyede etki
Kaspersky antivirüs yazılımınızı daha hızlı kurma ve güncelleme
Internet koruması: Gelişmiş, Internet tabanlı kötü amaçlı yazılım saldırılarına karşı sizi korur
Kaspersky Anti-Virus 2014, tehlikeli Internet sitelerinden etkilenme endişesi taşımadan Internet'te güven içinde gezinmenize yardımcı olan bilgisayar güvenliği teknolojilerine sahiptir:

URL Advisor
Internet sitelerinin itibarıyla ilgili bulut tabanlı verileri kullanan Kaspersky URL Advisor, şüpheli ve tehlikeli sitelere giden bağlantılara karşı sizi uyarır. Bir bağlantının "güvenilir", "şüpheli" veya "tehlikeli" olduğunu renk kodlu simgelerle size gösterir.

File Advisor
Bulut tabanlı teknolojiler kullanan Kaspersky File Advisor, erişmek istediğiniz dosyaların güvenliğini tek bir fare tıklatmasıyla kontrol eder.

Kimlik hırsızlığı önleme koruması
Kaspersky'nin kimlik hırsızlığı önleme motoru, düzenli olarak güncellenen veritabanıyla Internet dolandırıcılarının kişisel bilgilerinize erişme girişimlerine karşı kendinizi korumanıza yardımcı olur.

PC'nizin performansını korumak için optimize edildi
Antivirüs yazılımının PC'nizin performansı üzerinde önemli bir etki yaratmadan etkili koruma sağlaması gerektiği düşüncesinden hareketle Kaspersky'nin geliştirme ekibi tarafından optimize edilen Kaspersky Anti-Virus 2014:

PC kaynaklarını minimum seviyede tüketir
Kaspersky Anti-Virus 2014 genel ağ etkinliği ve aşağıdakiler üzerinde minimum etkiye sahiptir:

Uygulamaları yükleme
Uygulamaları başlatma
Internet tarayıcılarını başlatma
Kaspersky'nin özel Oyuncu Modu ise PC'niz korunurken size kesintisiz bir oyun deneyimi yaşatır.

Hızlı başlatma, kapatma ve yanıt verme süreleri
Kaspersky Anti-Virus 2014 aşağıdakiler için optimize edilmiştir:

Daha hızlı başlatma
Daha hızlı kapatma
Güvenlik ayarlarını ve komutlarını seçtiğinizde hızlı yanıt verme
Daha uzun pil ömrü
Dizüstü bilgisayarınızın pili azaldıysa Kaspersky Anti-Virus 2014 kaynak kullanımını otomatik olarak sınırlar. Bu, pilin şarj edilmesi gerekmeden önce dizüstü bilgisayarınızı daha uzun süre boyunca kullanmanıza yardımcı olur.

Windows için optimize edildi
Kaspersky Anti-Virus 2014 Windows 8 için optimize edilmiştir.

Kullanım kolaylığı için tasarlandı
Üstün güvenliğin kullanımının zor olması gerekmez. Bu nedenle Kaspersky Anti-Virus yeni ve yükseltilmiş çeşitli kullanıcı özelliklerine sahiptir:

Geliştirilmiş kullanıcı arabirimi
Etkin kullanıcı arabirimleri hakkındaki en yeni fikirlerden yararlanarak Kaspersky Anti-Virus 2014'ün ana ekran penceresini geliştirdik.

Kolaylaştırılmış ayarlar
Ana arabirim artık yalnızca sık kullanılan ayarları içermektedir, böylece ayarlar daha kolay kullanılabilir ve gezilebilir.

Otomatik yükseltmeler
Her zaman en yeni korumaya sahip olmanızı kolaylaştırmak amacıyla yeni Kaspersky Anti-Virus sürümleri PC'nize otomatik olarak yüklenebilir; herhangi bir güncelleme yapmanız ya da herhangi bir isteğe yanıt vermeniz gerekmez.

Geliştirilmiş virüs tarama özellikleri
Yeniden tasarlanan Görev Yöneticisi tarama işlemlerinin durumunu görüntülemeyi ve Kaspersky'nin güvenlik işlemlerinin PC'nizin kaynaklarını nasıl kullandığını görmeyi kolaylaştırır.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates