Oltayla tutulan balıklar, balık acı çekmediği için çok daha lezzetlidir
Domatesi sıcak suda beklettikten sonra kabuğunu rahatlıkla soyabilirsiniz
Küp şekere üflediğinizde çok daha rahat kırılır
İki dakikadan daha fazla fırçalamak, dişe zarar verir
Aldığınız balın saf bal olduğunu anlamak için bir kaşık balı suyla birlikte ezin, su beyazlarsa bal saf değil demektir
Vücudun haşlanmış yumurtayı sindirmek için harcadığı enerji, yumurtanın verdiği kaloriden daha fazladır
Sütün dökülmesini azaltmak için bu yöntemi kullanabilirsiniz
Kahve selülit yapan bir içecek değildir
Şekerli kahve selülit yapar.
Kullanılmış çay poşeti, ıslatıldıktan sonra güneş yanığının ve böcek ısırığının iyileşmesine yardımcı olur
Mandalinayı bu şekilde kolaylıkla soyabilirsiniz
Ayva bıçakla kesildiğinde kuruduğu için aslında kaşıkla yenmesi gereken bir meyvedir
Elinizdeki soğan ve sarımsak kokusunu geçirmek için ellerinizi bulaşık deterjanıyla yıkarken bıçağın ters tarafını parmaklarınıza sürtebilir ya da…
Ellerinizi tuzla ovalayıp sabunla yıkayabilirsiniz
Tencerenin ağzına zeytinyağı sürdüğünüz takdirde yemeğinizin taşmasını önlersiniz
Mikrodalgada yiyecek ısıtırken küçük yiyecekler için düşük ateş, daha büyük yiyecek için yüksek ateş kullanmak elektrik tasarrufu sağlar
Komik ama ciddi bonus: Aşırı derecede havuç yerseniz teninizin rengi turuncu olur