Sevgililer Günü İçin Hala Rezervasyon Yaptırmayanlara Acil Destek 13 Kaliteli Mekan

Perşembe, Şubat 12, 2015

thegalliard - sevgililer günü mekanları



14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldığından ve halk olarak genelde işimizi son güne bırakmayı adet edinmişliğimizden dolayı sizlere, bizlere yani son gün plancılarına ilaç gibi gelecek mekan önerilerimizi hazırladık.
Kendinizi rahat hissedebileceğiniz, sevgilinizle geçireceğiniz hoş bir akşamın habercisi olacak hatta belki de tatlı çekirdek bir aile olmanıza neden olacak mekanlarda günü tamamlamak isteyebilirsiniz. Mum ışığında yenen yemekler, fonda çalan romantik müzikler, loşluğun getirdiği sakinlik derken şimdiye kadar geçirdiğiniz en güzel Sevgililer Günü’nü geçirmenize yardımcı olabiliriz.
Hala şansınız var!
Sevgililer Günü mekanları, özel olarak hazırladıkları menüler ve afiyetle yiyebileceğiniz yemeklerle acil destek hattını oluşturuyoruz.
Sevginiz bol olsun.

Manzaranın elitliği: Sur Balık Cihangir

istanbul hotels - sevgililer günü mekanları
Gittiğiniz yerde hem mekan kalitesi, hem manzara hem de lezzetli yemekler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi Boğaz’ın hemen kıyısındaymış gibi hissettiren bir mekan Sur Balık Cihangir. Belki de daha önce bir iş toplantısında ziyaret etmiştiniz Sur Balık Cihangir’i, belki de yurt dışından gelen bir arkadaşınıza İstanbul’u tanıtırken ancak bu kez durum farklı.
Sevgililer Günü’ne özel olarak Mimosa kokteyl ve pasta ikram edecek olan Sur Balık’ta romantizm dolu bir akşamı hak ettiniz.
Sur Balık Cihangir adres: Cihangir Mahallesi, Akarsu Yokuşu Caddesi, No:36/A, Beyoğlu, İstanbul

Özel günlerin en sevileni: Qubbe

surprizevlenmeteklifi - sevgililer günü mekanları
Sessizlik değil canlı müzikle Sevgililer Günü tamamlanır diyenler için Qubbe en doğru tercihlerden bir tanesi. Özel olarak hazırlayabileceğiniz masanızda sevgilinize evlilik teklifi etmek istiyorsanız ona da varlar. Güzel bir geceyi yükseklerde arayanların da uğrak yeri. Ayrıca Sevgililer Günü dışında aklınızda olsun diye de önerebileceğimiz bir mekan.
Günün en eğlenceli kısmıyla içkinizi yudumlarken canlı müzik eşliğinde sevgilinize hissettiğiniz sevgiyi iliklerinize kadar hissetmeniz.
Qubbe adres: Büyükdere Caddesi, Üçyol Mevkii, Maslak Sheraton Hotel, 26.Kat, Şişli, İstanbul

Sakinliğin efendisi: İzoletta Wine & Steak House

lifepark - sevgililer günü mekanları
Orman, şömine, canlı müzik ve harika yemekler… Bu anlattıklarımız bir rüya değil hatta masal da değil. Birebir gerçeklerden bahsediyoruz. Sevgililer Günü’ne özel menüsü ve canlı müziğiyle kendinizi sakin bir çevrede bulacağınız, mis gibi orman havasını içinize çekerken şömineden gelen çıtırtılarla mutluluğunuza mutluluk katacağınız bir mekan İzoletta Wine & Steak House. Madem steak diyoruz, akşam yemeğinde etten gitmeyi unutmayın ;)
Izoletta Wine & Steak House adres: Life Park, Kazım Karabekir Mahallesi, Çayırbaşı Caddesi, No:114, Bahçeköy, İstanbul

Denizin sevgisi: Aqua Restaurant

istanbul - sevgililer günü mekanları
Aqua Restaurant günlük olarak gitmeyi tercih ettiğiniz bir yer değil ancak Four Seasons Hotel bünyesinde yer alan bu güzel restoran, özel günlerde tercih edebileceğiniz en iyi alternatif. Tamamen Boğaz manzaralı, tamamen elit ve klasik olmuş bir yer. Sevgililer Günü’ne özel menüsü ve canlı müziğiyle felekten ve sevdiceğin gönlünden bir gece çalmak isteyenlere birebir.
Aqua Restaurant adres: Yıldız Mahallesi, Four Seasons Hotel, Çırağan Caddesi, No:28, Beşiktaş, İstanbul

Edebiyatın romantikliği: Agatha Restaurant

tadindaseyahat - sevgililer günü mekanları
Aqua Restaurant gibi sık sık gitmeyeceğiniz ancak gittiğinizde içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir yer daha: Agatha Restaurant. Pera Palace Jumeriah bünyesinde yer alan Agatha Restaurant, Sevgililer Günü’ne özel menüsü ve canlı müziğiyle size unutamayacağınız bir gece yaratmayı hedefliyor.
Adını Agatha Christie’den alan restoranda edebi bir akşam beklenmez de ne yapılır ki?
Agatha Restaurant adres: Meşrutiyet Caddesi, No:52, Tepebaşı, Beyoğlu, İstanbul

Kusursuz Boğaziçi: Bridge Restaurant

bigartiletisim - sevgililer günü mekanları
İstanbul’a tepeden bakmak isteyenlerin, İstanbul’un güzelliğini en iyi şekilde yaşamak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir mekan: Bridge Restaurant. Etlerin ve mezelerin akılda kalacağı, romantik ambiyansıyla özel bir gece yaşatacağı ve Sevgililer Günü özel menüsüyle kalbe giden yolları da doyuracağı açık olan Bridge Restaurant’ın nezihliğine kendinizi bırakıverin gitsin.
Bridge Restaurant adres: Nakkaştepe Yolu, Baba Nakkaş Sokak, No:62, Nakkaştepe, Üsküdar, İstanbul

Fonda Yunan müziği: Zarifi

nezihmekanlar - sevgililer günü mekanları
Suyun öte yanından, Yunanistan’dan selam getirdik size. Zarifi, Yunan müzikleri ve mis gibi mezeleriyle güzel bir Sevgililer Günü geçirmenizin anahtar kelimesi gibi. Türk mutfağının en güzel örneklerini bulabileceğiniz, kendinizi evinizde gibi hissedebileceğiniz ve sevgilinizle samimi bir akşam geçirebileceğiniz bir yer arıyorsanız Zarifi en lezzetli önerimiz olacaktır.
Zarifi adres: Katip Çelebi Mahallesi, Çukurlu Çeşme Sokak, No:13, Beyoğlu, İstanbul

İstanbul’u yaşamak isteyenlerin seçtiği: 360° İstanbul

360entertainmentgroup - sevgililer günü mekanları
Dünyanın en romantik şehirlerinden bir tanesi olan İstanbul’da yaşamanın ne demek olduğunu hatırlamak istiyorsanız 360° İstanbul tam aradığınız yer. İstanbul ayaklarımın altında, sevgilim karşımda, gülümsemem dudaklarımda romantikliğini yaşamak işte böylesine kolay.
Şıklığın yarıştığı bir yerde yemek yemek ve sevgilinizle vakit geçirmek her zaman güzeldir.
360 İstanbul adres: Bülbül Mahallesi, Mısır Buğdayı Sokak No:8 D:163, Beyoğlu, İstanbul

Unutulmaz bir gece klasiği: Tapasuma

 ipekcello - sevgililer günü mekanları
İstanbul’un Boğaz’ı en iyi gören restoranındayız şimdi de. Çengelköy’de bir düş gibi kendisi. Boğazı, denizi ve yemeği aynı anda içmek isteyenlere özel, yemeklerinin gözleri ve mideleri doyurduğu, ambiyansıyla özel hissettiren bir yer Tapasuma.
Sevgilinizle geçireceğiniz en unutulmaz Sevgililer Günü için en ideali.
Tapasuma adres: Çengelköy Mahallesi, Kuleli Caddesi No:43 Çengelköy, İstanbul

Rönesans eseri: The Galliard

thegalliard - sevgililer günü mekanları
Bildiğiniz tüm yemekleri unutun çünkü soluğu Rönesans’ta alıyoruz. Sevgilinizle birlikte küçük bir tatil yapmak istiyorsanız ve bunun için sadece 3-4 saatiniz varsa The Galliard sizin için en iyi seçenek olacaktır. Farklı mutfaklardan sunduğu lezzetlerin yanı sıra Sevgililer Günü’ne özel menüsüyle de akılları baştan almayı hedefliyor.
Böyle güzide mekanlar için son dakika biraz fazla son dakikadır, çok acil hemen rezervasyon yaptırmak gerekir.
The Galliard adres: Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, No 104/C, Beşiktaş, İstanbul

Samimiyetin güzelliği: Müzeyyen

denizinkelimeleri - sevgililer günü mekanları
Sevgililer Günü her zaman şık şıkıdım olmak zorunda değildir diyenler için harika bir alternatif öneriyoruz. Genç, enerjik ve dinamik ancak bir o kadar da samimi. Müzeyyen Senar’ın unutulmaz şarkıları arka fonda çalarken sevgilinizle rahat rahat vakit geçirebilin, her zaman olduğunuz gibi, birbirinizi sevdiğiniz şekilde görebilin diye.
Koşuyolu’nda Bordum havası almak isterseniz doğru yerdesiniz.
Müzeyyen adres: Kalfa Çeşme Sokak, No:4 Koşuyolu, Üsküdar, İstanbul

Akdeniz ateşi: La Mancha

uplifers - sevgililer günü mekanları
Akdeniz Akşamları şarkısını unuttuk ancak Akdeniz’in güzelliğini unutmak mümkün değil. İtalya, İspanya ve Fas mutfağıyla kavrulmuş, en güzel lezzetlerini ortaya çıkarmış bir lezzet noktası olan La Mancha, Kuruçeşme severlerin beğenisine sunuluyor. Boğaz manzarası yemeklerle bir araya geldiğinde baş döndüren bir anlar bütünü ortaya çıkarıyor.
La Mancha adres: Kuruçeşme Mahallesi,Muallim Naci Caddesi No:107, Beşiktaş İstanbul

Fransız esintisi: La Brise Brasserie

La Brise Brasserie
La Brise’e olan sevgimizi daha önce sizlerle paylaşmıştık. Fransa’nın en lezzetli esintilerini alıp tabağınıza getiren La Brise, romantik bir akşam yemeği yemek isteyenlerin, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmayı planlayanların ve tüm bunların yanında lokasyondan kaybetmek istemeyenlerin yeri.
La Brise adres: Harbiye Mahallesi, Mim Kemal Öke Caddesi, No 11, Şişli, İstanbul
Şimdiden mutlu Sevgililer Günü diliyoruz! Rezervasyonları unutmayın ;)


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates