Teknede Mezuniyet Eğlenceleri Sayesinde Çılgın Partiler

Cuma, Mart 27, 2015

Son sınıfa geçen öğrenciler için sene başından itibaren en çok düşündükleri ve heyecanlandıkları konu mezuniyet balosunun nasıl bir organizasyonla kutlanacağı konusudur. Öğrenciler birbirleri arasında görüşmeler yaparak herkes kendi önerisini karşı tarafa sunmakta ve imrendirmeye çalışmaktadır. Tabi ki her öğrencinin kendi iç dünyasında hayal ettiği bir kutlama tarzı olmaktadır. Mezuniyet balosu ve töreni için mekan arayışı içinde olan öğrencilere en büyük destek her zamanki gibi öğretmenlerinden gelmekte ve mekan seçimi konusunda kendi tecrübelerini kullanarak öğrenci kardeşlerimize yol göstermektedirler. Teknede ve yatta mezuniyet organizasyonları tam da bu noktada devreye girmektedir.

İstanbul boğazından tekne ve yat trafiğinin artmasıyla birlikte otel, restoran vb. mekanlarda organize edilen yemekli ve yemeksiz aklınıza gelebilecek her türlü eğlence, kutlama, davet ve parti organizasyonları tekne ve yatlara kaymış görünüyor. Bu nedenle son yıllarda mezuniyet partileri için de öğrenci arkadaşların büyük bir çoğunluğu teknede mezuniyet balosu organizasyonunu tercih etmektedirler. Bu sayede hem ceplerinden fazla para çıkmayacak hem de muhteşem bir tekne turu eşliğinde dillere destan bir mezuniyet organizasyonu düzenlemiş olacaklardır.
Mezuniyet balosu ve parti organizasyonu çoğunlukla lise ve üniversite öğrenciler tarafından talep görmekle beraber, dershane öğrencileri tarafından organize edilen okul partileri de her geçen sene tekne organizasyonlarıyla çok daha anlamlı bir hal almaktadırlar. Mezuniyet organizasyonları için tekne ve yatlar kişi sayısına göre yemekli, yemeksiz ya da kokteyl menü hizmeti alınarak kiralama imkanı bulunmaktadır. 18 yaş altı öğrenciler için servis edilmeyen alkollü içecekler yetişkinler tarafından arzulu edilirse eğlenceye limit ya da limitsiz seçeneklerde dahil edilebilirler.
Organizasyon günü tüm öğrencilerin tek bir noktadan alınması çok daha iyi olacaktır. Belirlenen saatte tek bir iskeleden alım yapıldıktan sonra menü servisi ve eğlence organizasyonu kesintiye uğramayacaktır. Boğazda hareket noktası için sıklıkla tercih ettiğimiz iskele vb. yerleri de burada belirtmemiz gerekirse; Beşiktaş’ta Bahçeşehir Üniversitesi’nin ön tarafı, Kabataş iskelesi, İstinye iskelesi, Bebek koşu yolu, Üsküdar Turyol iskelesinin yan tarafı, Beylerbeyi Polisevi’nin yan tarafı ve Beykoz iskelesini sıralayabiliriz.
Menü hizmeti alarak mezuniyet kutlaması yapmak isteyen arkadaşlar yemek ve kokteyl menülerinin detaylarını internet sitemizin menüler sayfasında görebilirler. Kiralık yat ve teknelerin listesi ve güncel fotoğraflarını da yine sitemizdeki tekneler ve yatlar isimli sayfalarda bulabilirsiniz. Mezuniyet organizasyonu süresince boğazda gezeceğimiz yerleri görmek isteyen arkadaşlar da güzergah sayfasına bakabilirler. Teknede mezuniyet fiyatlarının hangi etkenler doğrultusunda belirlendiğini öğrenmek isteyen arkadaşlar için de fiyatlar isimli sayfayı hazırlamış bulunmaktayız.
Belkide öğrenci arkadaşlarımızı en çok ilgilendiren konu olan teknede mezuniyet fiyatları konusu için de hepinizin içinin rahat olmasını istiyoruz. Tüm öğrenci kardeşlerimizi son derece uygun fiyatlarda eğlencenin zirveye çıktığı bir ortamda en iyi şekilde ağırlayacağımızı bilmenizi isteriz. Teknede mezuniyet fiyatları bazı etkenler göz önünde bulundurularak hesaplandığı için standart fiyatlar söz konusu olmamaktadır. Tekne mezuniyetleri ile ilgili bilmek ve görmek isteyeceğiniz her şey resmi internet adresimiz olan www.teknedemezuniyet.net sitesi üzerinde bulunmaktadır. Birkaç dakikanızı ayırarak sitemizi incelerseniz gerekli tüm ön bilgileri alacağınızı söylemek istiyoruz.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates