Pastası ve Kurabiyesiyle: En Lezzetli Baby Shower Menüsü

Perşembe, Mart 26, 2015

realstreet - baby shower menüsü


Baby shower diye diye artık dilimizde tüy bitti. Tamam, henüz bitmese de artık baby shower’ın ne demek olduğunu ve en iyi konsept tasarımlarının nasıl olabileceğini gayet iyi biliyoruz.
Her şey tam anlamıyla hazırken bir de güzel yemeklerin olacağı, baby shower pastası ve baby shower kurabiyesinin başrolü oynayacağı baby shower menüsünü vermezsek olmazdı. Biz de kararttık gözümüzü, hazırladık listemizi.
Şimdiden tüm davetlilere afiyet olsun.

Baby shower pastası niyetine: Sünger kek

Sünger Kek Tarifi
Baby shower pastasını hazırlatıp satın almak isteyebilirsiniz. Ancak evde hazırlayacağınız ve içine sevginizi katacağınız bir pasta yapmak varken neden sipariş edesiniz ki? Kalın pandispanya katlarıyla hazırlayabileceğiniz bir sünger keki dilediğiniz karışımla dilediğiniz pastaya dönüştürebilirsiniz.
Eğer merak ediyorsanız pasta yapmanın en ince detaylarını da sizin için paylaştık.

Tek bir pasta yetmezse: Red velvet pasta

Kırmızı Kadife Kek Tarifi
Büyük pastalarla uğraşmak istemiyorsanız fakat yine de görüntüsüyle konuklarınızı büyüleyen bir pasta varsa gönlünüzde, aradığınız pasta red velvet olabilir. Kadife yapısıyla akıllarda kalır, rengiyle gönülleri fetheder.

Minik misafirlere: Çikolatalı cupcake

cupcake-tarifi
Baby shower pastasının yanına hazırlayabileceğiniz mini cupcakeler de misafirlerinizi mutlu edecektir. Dilerseniz çikolatalı cupcake yaparsınız dilerseniz dillere destan Oreo cupcake. Seçim tamamen sizin, keyif ise misafirlerinizin.

Baby shower kurabiyesi olarak: Şeker hamurlu kurabiye

Şeker Hamurlu Kurabiye
Baby shower kurabiyesi olmadan baby shower olur mu? Olmaz! Şeker hamurunun hükümdarlığında herkesi mest etmek için hazırlayabileceğiniz, evdeki kurabiye kalıplarıyla harikalar yaratabileceğiniz şeker hamurlu kurabiyeler herkesin gözdesi olacak.

Ağızlar tuzlansın diye: Mısır gevrekli tavuk

Mısır Gevrekli Tavuk Tarifi
Tatlı faslını kapatıp tuzluya geçme zamanı. Konuklarınızı tatlıyla doyururken onları tuzlu lezzetlerle mutlu etmeyi de unutmamanız gerekir. Fazla sayıda hazırlayabileceğiniz, gelen misafirlerin aklını başından alabilecek bir tarifimiz var. Aramızda kalsın, bir kere tadan bir daha istiyor

Tavuk varsa tabii ki: Biberiyeli, sarımsaklı fırında patates

Otlu Fırın Patates Tarifi
Tavuğun olduğu, özellikle kızartmanın bulunduğu yerde lezzeti dengelemek için basit ancak çok leziz bir yemek yapabilirsiniz. Biberiyeyle esanslanan, sarımsakla taçlanan ve fırınlandıkça güzelleşen fırın patates tam aradığınız yemek.

En sağlıklı haliyle: Vegan mini burgerler

vegan burger tarifi
Misafirleriniz arasında et konusunda hassasiyet yaşayanlar olabilir. Bu misafirleriniz için en güzel alternatif tabii ki de vegan burgerler olacaktır. Minicik ve neredeyse tek lokmalık burgerlerin yanına bir de patates. Enfes!

Tek lokmalık tek yutumluk lezzet: Krep kanepe

Krep Kanepe Tarifi
Bir misafir ağırlama seramonisi olacak ve biz ona krep kanepeyi eklemeyeceğiz? Büyük ayıp olur. İçindeki füme somon ve krem peynirle ağız şenlendiren bir krep kanepe için herkes sırada bekleyecek, siz onların mutluluğunu paylaşacaksınız.

Damağınızdaki son tat: Parmesanlı kabak çubukları

Parmesanlı Zucchini Tarifi
Et hassasiyeti olan misafirlerinizin yanı sıra bir de diyette olanlar olabilir içinizde. Hiç sorun değil. Parmesanlı kabak çubukları hem hafif, hem pratik hem de leziz. Bu menünün son parçası ancak en gözdesi de olabilir.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates