PHILIPS RQ1260

Perşembe, Nisan 30, 2015



                             



PHILIPS RQ1260
SensoTouch 3D - Tıraş deneyiminde son nokta
GyroFlex 3D sistemi
Bugüne kadar olan en gelişmiş Philips tıraş makinesine sahip olan SensoTouch 3D RQ1260 tıraş makinesi size mükemmel bir tıraş deneyimi sunar. GyroFlex 3D sistemi yüzünüzdeki her kıvrımı izler ve UltraTrack tıraş başlıkları birkaç darbede tüm sakalınızı keser.
Yüzünüzün tüm kıvrımlarına mükemmel uyum sağlar
Philips GyroFlex 3D sistemi yüzünüzdeki her kıvrıma tam uyum sağlar
Tıraş makinesinin GyroFlex 3D yüz kıvrımlarını izleyen başlıkları, yüzünüzün kıvrımlarına kolayca uyum sağlayarak tahrişi en aza indirger.
Son derece pürüzsüz tıraş
UltraTrack başlıkları her sakalı sadece birkaç darbede yakalar
Cildinizi tahriş etmeden pürüzsüz tıraş olun! Tıraş başlığında 3 özel tıraş sistemi bulunur: Normal sakal için yuvalar, uzun veya yatık sakallar için kanallar ve kısa sakallar için delikler.
Süper Kaldır ve Kes Teknolojili SensoTouch Tıraş Makineleri
Philips elektrikli tıraş makinesinde yerleşik olarak bulunan çift bıçak sistemi sakalı kaldırarak cilt seviyesinin altında rahat ve pürüzsüz bir tıraş olanağı sunar.
 
Cildinize özen gösteren elektrikli tıraş makinesi
Aquatec ile pratik kuru tıraş veya ferahlatıcı ıslak tıraş
Elektrikli tıraş makinesinin Aquatec kuru ve ıslak tıraş özelliği sayesinde istediğiniz gibi tıraş olabilirsiniz. İsterseniz rahat bir kuru tıraş, isterseniz cildinize ekstra rahatlık veren bir tıraş jeli veya tıraş köpüğü kullanarak ferahlatıcı ıslak tıraş.
Tahrişi en aza indiren, sürtünmeyi azaltan SkinGlide
Elektrikli tıraş makinesinin sürtünmeyi azaltan SkinGlide tıraş başlıkları cildinizde kolayca kayarak pürüzsüz tıraş olanağı sağlar.
Tam kontrolle hassas tıraş
Yakın kontrol için ergonomik tutma yeri
Tıraş makinesinin kaymaz kaplamalı, ergonomik ve kolay tutuş sağlayan gövdesi, yakın kontrol ve ekstra hassas tıraş olanağı sağlar.
Cildinizle dost hassas düzeltici
Ciltle dost benzersiz hassas düzeltici sistemi ciltle gereksiz teması önlemek için üretilmiştir. Bıyık ve favoriler için kolayca mükemmel düzeltme olanağı.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates