Çin Usulü Sebzeli Tavuk nasıl yapılır? veya nedir diye merak ediyorsanız yada bu tarifi uygulamak istiyorsanız doğru yerdesiniz.. Çin Usulü Sebzeli Tavuk yemek tarifi nasıl yapılır anlatmaya başlamadan önce amacımız size aradığınız tarifleri en güzel haliyle sunmak olduğunu unutmayın. Eğer ben bu tarifin dahai güzel halini biliyorum yada şöyle yaparsanız daha güzel bir lezzet/tat verir diyorsanız. Lütfen bizimle bu sırrı (sayfanın en altındaki)yorum kısmından paylaşın. Birlikte en güzel tarifleri uygulamak ümidiyle, sağlıcakla.
HangiYemekTarifi.com'u seçtiğiniz için teşekkür ederiz! - Şimdiden afiyet olsun!
Çin Usulü Sebzeli Tavuk Nasıl Yapılır ?
- kabak, havuç ve biberleri iri iri doğradıktan sonra yağda iyice kavurun.
- daha sonra sarımsağı ve tavuğu katarak biraz da onlarla kavurun.
- daha sonra soya sosunu ekleyerek kapağını kapatıp, kısık ateşte 5 dakika daha pişirin.
- baharatları da ekleyerek bir iki dakika daha pişirdikten sonra yemeğiniz hazır.
- afiyet olsun ! çiğdem acar’a teşekkür ederiz.
Evet, Çin Usulü Sebzeli Tavuk nasıl pişirilir/nasıl hazırlanır? gibi tarifle ilgili bilgileri sunduk.. Tarifi okuyarak değilde video izleyerek yapmak istiyorum diyorsanız. Sizler için yakında Çin Usulü Sebzeli Tavuk izleme bölümümüzü aktif edeceğiz.. Oradan uygulamalı olarak tariflerinizi yapabileceksiniz. Bizi Takip etmeye devam edin.
Unutmayın yemeklerle ilgili tüm sorularınızı bize yorum kısmından iletebilirsiniz..
Unutmayın yemeklerle ilgili tüm sorularınızı bize yorum kısmından iletebilirsiniz..
- 2 adet kabak
- 1 adet havuç
- 2-3 adet biber
- 2 adet kırmızı biber
- 250 gr kuşbaşı doğranmış tavuk
- soya sosu
- 1 diş sarımsak
- çeşitli baharatlar.