2 bin 500 metre yükseklikten gelen lezzet: "Cağ Kebabı"

Salı, Ocak 28, 2014

Erzurum'da 2 bin 500 metre yükseklikte yetişen kuzu etinden yapılan ve hazırlıkları 4 gün önceden başlayan, çeşitli safhalar geçtikten sonra odun ateşinde pişirilen cağ kebap, yerli ve yabancı misafirler için vazgeçilmez lezzetler arasında yer alıyor.

2 bin 500 metre yükseklikten gelen lezzet: "Cağ Kebabı"
Yaklaşık bir gün önceden soğan, biber, tuz ve çeşitli baharatlarla terbiye edilen et, odun ateşinde pişiriliyor.
Ustalar, kebapta kullanılacak etlerdeki sinirleri titizlikle temizliyorlar.
Yaklaşık bir gün önceden soğan, biber, tuz ve çeşitli baharatlarla terbiye edilen et, odun ateşinde pişiriliyor.


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates