VALİ İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

Pazartesi, Aralık 30, 2013


 Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve beraberindekilerin Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrika ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde Vali Özçimen, işçilerle sohbet ederken onlarla aynı yemek sırasına girip işçilerle beraber yemek yedi.
Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Yenidünya Tekstili ziyaret ettiler.
Ziyarette fabrika müdürü Tuncay Keskin, fabrika ile ilgili bilgiler verdi ve yoğun olarak Almanya, İsviçre, İtalya, İngiltere ve Hong Kong'a üretim yapıldığı bilgisini verdi. 1994 yılında Bolu'da faaliyete başlayan ve yaklaşık bin kişinin çalıştığı fabrikanın üretim, kesimhane ve son işlemler bölümünü gezen Vali Özçimen ve beraberindekiler, işçilerle sohbet ettiler. İşçilere çalışma şartları ve sıkıntılarının olup olmadığını soran Vali Özçimen, çalıştıkları tezgahlarda ne gibi işler yaptıklarını da sordu.
Ziyaretin ardından Vali İbrahim Özçimen ve beraberindeki heyet işçilerin yemekhanesine gitti. Masalarına yemeklerini de istemeyen Vali Özçimen, işçilerle birlikte yemek sırasına girdi ve sırası geldiğinde yemeğini alıp işçilerin yanına oturdu.



Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates