Piazza'da "Ödüllü" Yemek Yarışması

Pazartesi, Aralık 23, 2013

Damak zevkine düşkün olanların gönlünde taht kuran ünlü isim Emine Beder, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 27 Aralık Cuma günü düzenlenecek yarışmada, yöresel yemekleri yarıştıracak.

Damak zevkine düşkün olanların gönlünde taht kuran ünlü isim Emine Beder,Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, 27 Aralık Cuma günü düzenlenecek yarışmada, yöresel yemekleri yarıştıracak. Emine Beder, "Yöresel Yemekler Yarışıyor" isimli yarışmaya hünerine güvenen tüm kadınları davet ediyor.
"Yöresel Yemekler Yarışıyor" isimli yarışmaya, Piazza Club Kart üyesi tüm bayanlar katılabiliyor. Katılmak isteyen bayanlar en geç 25 Aralık Çarşamba günü Saat 10: 00 a kadar K.Maraş Piazza'ya gelerek danışmada formlarını doldurabilecekler. Ayrıca 0344 235 23 43 nolu telefonu arayarak katılımcı isimlerini, iletişim bilgilerini ve hangi yöresel yemek ile katılacağını bildirebilecekler.
Geçmişten günümüze köklü bir mutfak kültürüne sahip olan Kahramanmaraş'ta nostaljik lezzetlerinden en güzel örneklerin sunulacağı yarışmanın jüri üyelikleriniEmine Beder ile Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın eşi Gül Poyraz, Emniyet Müdürü Metin Aşık'ın eşi Elif Aşık, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Karaaslan'ın eşi Şükriye Karaaslan yapacak.
Finalin ardından ilk üçe giren yarışmacılar yöresel yemeklerinin sunumu görüntüsü ve tadına göre en güzel olanlar tespit edilecek ve her birine Emine Beder'in yemek kitabı hediye edilecek. Ayrıca birinciye Arçelik çiftli telve kahve makinesi, ArçelikRobotix mutfak robotu seti, üçüncüye Arçelik elektrikli ızgara verilecek. -Kahramanmaraş


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates