Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı, Öğrencilere Yemek Verdi

Çarşamba, Aralık 18, 2013

Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Öğrencilerine yönelik 14 Aralık Cumartesi günü, Teras Restaurant'ta yemek programı düzenledi.

Haber: Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı, Öğrencilere Yemek Verdi

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CanlıGümüşhane Üniversitesi Öğrencilerine yönelik 14 Aralık 2013 Cumartesi günü, Teras Restaurant'ta yemek programı düzenledi.
Üniversite öğrencileriyle tanışma ve öğrencilerin yaşadıkları şehrin Belediyesini tanıma kapsamında düzenlenen yemek programına, Belediye Başkan Yardımcıları Şevki Aşkın ve Bilal Özdener de eşlik etti.
Yaklaşık 300 Üniversite öğrencisinin katıldığı yemekte Başkan Canlı, öğrencilerin taleplerini dinleyerek, hepsiyle bir bir ilgilendi. Öğrencilere belediye hizmetlerini anlatan Başkan Canlı, Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayarak,Gümüşhane Belediye Başkan adaylarına 'Hodri Meydan' dedi.
Başkan Canlı'nın yemek programındaki konuşması şöyledir.
"Halkımız, Şehrimizin coğrafi şartlarından kaynaklı olarak okumanın ne kadar zor ve önemli olduğunu bildiğinden, memleketinden uzakta buralara kadar gelip ilim tahsil eden siz değerli üniversite öğrencilerimize de aynı samimiyet ve aynı hassasiyeti göstermektedir. Başkanlığım döneminde insanlar arasında hiç bir zaman ayrımcılık yapmadım. Daima herkese eşit mesafede kaldım. Makamlar gelip geçici önemli olan hoş seda bırakmaktır. Şehir sinemasını önümüzdeki haftalarda açıp şehrimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Sema Doğan Parkı'nının öğrencilerin tüm faaliyetlerinde daha aktif bir şekilde kullanabilecekleri hale getireceğiz. Bahar ayında ünlü sanatçılarla konser düzenleyeceğiz. Yine öğrencilerimize gezi etkinlikleri düzenleyeceğiz. Gümüşhane'nin sorunlarını, yaptığımız hizmetleri ve yapılacak hizmetleri Gümüşhane Belediye Başkanı adayları ile üniversitede kurulacak bir platformda tartışalım ve konuşalım. Yaklaşan seçimlere doğru bütün adaylara hodri meydan diyorum. Sizler bir platform kurun ve diğer adaylarla bizi bir araya getirerek hizmet sorgulaması yapın."


Mutfakta Şef Sizsiniz :) Copyright © 2013
Powered by Blogger Published.. Blogger Templates